Producenci

Substytut jaj w proszku wegański bezglutenowy BIO 20g

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 6,90 zł

Cena regularna:

6.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: BIOVEGAN
Kod produktu: FB63-7804C

Opis

SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIOVEGAN

ORGANIC EGG SUBSTITUTE 20 g - BIO VEGAN

 

SKŁADNIKI

substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

 

OPIS

Opakowanie odpowiada 4 jajom.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;

Tłuszcz: 8,4 g;

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;

Węglowodany: 14 g;

w tym cukry: 6,6 g;

Błonnik: 37 g;

Białko: 30 g;

Sól: 0,04 g

 

SPOSÓB UŻYCIA

łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.

Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl